Cégünk több éves gyakorlatra tett szert a mobil törő- és osztályzógépek eladása és szervizelése területén. Társaságunk 2003-ban alakult és az EXTEC gépek forgalmazásával vált ismertté. 2009-től az EXTEC és FINTEC gépgyárak termékei, az új tulajdonos SANDVIK neve alatt kerülnek forgalomba. A SANDVIK a bányászatban jól ismert, minőséget és megbízhatóságot sugárzó név, mely most már a mobil gépek területén is további minőségjavulást hoz az eltűnő korábbi nevek termékeibe.

Mobil törőket és osztályzókat gyártó McCLOSKEY, az északír ANACONDA és az ír PORTAFILL termékeivel tovább szélesítettük kínálatunkat. Nedves osztályozási - mosási technológiák telepítésében a szintén észak-ír DERNASEER gyártó termékeivel tudunk jelen lenni a piacon, vevőink teljes megelégedettségére. 

Vállalatunk gyarapodott, profilt bővített, így a bányászat mellett az építőipar és hulladékfeldolgozás területén használatos gépek képviseletét is ellátja.

Az építőipar, egy másik szegmense a betongyártás melyhez ajánlani tudjuk németországi partnerünk a NISBAU cég által gyártott fix és mobil betonkeverő üzemeket is.

A hulladék és fa feldolgozás iparágakban tevékenykedő partnerek számára a szintén északír EDGE cég aprító shreddereit és osztályzó berendezéseit kínálja.

Partnereinket munkánk minőségén keresztül próbáljuk elérni és megtartani. A mobil gépek legfőbb alkalmazási területei:

  • homok-, sóder-,és kőbányák
  • recycling / újrahasznosítás( aszfalt, építési- , és bontási törmelék feldolgozása)

Ezen kívül foglalkozunk használt gépek adás-vételével, szervizelésével és alkatrészellátásával, valamint gépek bérbeadásával.

Legyen szerencsénk együtt dolgozni Önnel is!