Gyártok

SANDVIK

A Sandvik név ma a világ bányászatában elismerést, profizmust és megkérdőjelezhetetlen minőséget takar a bányászati feldolgozó berendezések piacán. Kőzetfúrás, nyersanyag kitermelés, törés-osztályozás, kőzet és ércfeldolgozás, szénbányászat, ipari eljárástechnika, kopásálló ötvözetek, minőségi szerszámgyártás – a legjellemzőbb iparágak, melyekben a Sandvik már bizonyított. Mobil törő és osztályozó berendezései széles skáláját tudjuk kínálni a felhasználás igényeire szabva.

Edge Innovate

Az Edge Innovate cég  a Hulladék újrahasznosítás és az ömlesztett anyagok rakodása, kezelése területén vált a piac meghatározó és megkerülhetetlen szegmensévé. Ömlesztett anyagok depózása, átrakása; vagonok, hajók ki és berakodása; nyergesvontatók szállítmányainak közvetlen átrakása; - cak néhány példa, mely műveletek válnak lényegesen egyszerűbbé és költséghatékonyabbá az Edge cég gépeinek segítségével. Papír, gumi, fa , elektronikai hulladékok méretcsökkentése, majd válogatása ma már szintén egy új dimenziót nyitnak az Edge mobil berendezéseivel.

Portafill

A Portafill International Ltd. 1993-ban alapított cég, mely a világ vezető tervezője, fejlesztője és szállítója számos költséghatékony, egyedi és innovatív megoldásnak a mobil sziták, törők, dobsziták, mosórendszerek és szállítószalagok gyártásában. A legköltséghatékonyabb termelési mutatók eléréséhez a cég a termékeit különböző végfelhaszálói helyeken tesztelte, ahol ma már kiemelkedő teljesítményt nyújtva vesz részt a kő, homok kavicsbányák, hulladékfeldolgozók, Gabion kő előállítók, termőtalaj feldolgozók, feldolgozási eljárásaiban. Gépei konténeres szállításában is kiemelkedőt nyújt.

JTEC Crusher

Forradalmian új megoldással jelentkezünk a mobil pofástörők piacán. A JTEC 963 berendezés könnyed súlyával drasztikusan lecsokkenti a munkaterületek közötti szállítási költségeket, lehetővé téve a normál (nem túlméretes) szállítást, megkönnyítve a közúti szállításra vonatkozó szigorú szabályok betartását. A JTEC pofa nyílásmérete azonban kategóriájában biztosítja a megfelelő kapacitási értékeket. Dízel-elektromos-hidraulikus konstrukciója alacsony fogyasztással kíméli vevőink pénztárcáját. 

Dernaseer

Komplett vizes osztályozási - mosási technológiákat kínálunk vevőink számára a kavics és homokbányászati üzletágban. Termékeink: adagolóberendezések, vizes osztályozók, dehidrátorok, hidrociklonos homokvíztelenítők, mobil szalagok, zagyvíz kezelési technológiák, ülepítők, szűrők, prések.

Észak-Írországi beszállítónk kiváló ár-érték arányú termékei több hazai ügyfelünk telephelyén dolgoznak vevőink teljes megelégedettségével   

McCloskey

A McCloskey International több mint 30 éve kutat, tesztel és hallgat a felhasználókra, ami garantálja, hogy a lehető legmodernebb berendezéseket tudja kínálni a piacon. Méretben, kapacitásban rendkívül széles skáláját tudjuk ajánlani vevőinknek, mobilitási lehetőségeinkkel pedig minden alkalommal megbizonyosodunk arról, hogy a munkához a legmegfelelőbb eszközök állnak rendelkezésére. A McCloskey International a világ vezető ipari vállalatának a Metso Corporationnak a része, amely berendezéseket és szolgáltatásokat kínál a bányászat, a nyersanyagfeldolgozás, az újrahasznosítás és a feldolgozóipar területén.