Gyártok

ROCKSTER

A 2004- ben alapított Kormann Rockster Recycler GmbH anyacég kifejezetten, bontási, útépítési, Recycling hulladékok feldolgozásához és ezekből értékes építőanyagok gyártásához szükséges gépi berendezések tervezésére és gyártására szakosodott. Az építési, bontási hulladékok feldolgozása ma már jelentős tényező minden építőiparban tevékenykedő vállalatnál, melyhez kiváló megoldásokkal járul hozzá az osztrák gépgyártó üzem. Vevői legnagyobb megelégedésére, gépei ma már a világ minden táján jelen vannak, leányvállalatok, kereskedelmi képviseletek, dílerek útján.

SANDVIK

A Sandvik név ma a világ bányászatában elismerést, profizmust és megkérdőjelezhetetlen minőséget takar a bányászati feldolgozó berendezések piacán. Kőzetfúrás, nyersanyag kitermelés, törés-osztályozás, kőzet és ércfeldolgozás, szénbányászat, ipari eljárástechnika, kopásálló ötvözetek, minőségi szerszámgyártás – a legjellemzőbb iparágak, melyekben a Sandvik már bizonyított. Mobil törő és osztályozó berendezései széles skáláját tudjuk kínálni a felhasználás igényeire szabva.

Edge Innovate

Az Edge Innovate cég  a Hulladék újrahasznosítás és az ömlesztett anyagok rakodása, kezelése területén vált a piac meghatározó és megkerülhetetlen szegmensévé. Ömlesztett anyagok depózása, átrakása; vagonok, hajók ki és berakodása; nyergesvontatók szállítmányainak közvetlen átrakása; - cak néhány példa, mely műveletek válnak lényegesen egyszerűbbé és költséghatékonyabbá az Edge cég gépeinek segítségével. Papír, gumi, fa , elektronikai hulladékok méretcsökkentése, majd válogatása ma már szintén egy új dimenziót nyitnak az Edge mobil berendezéseivel.

Portafill

A Portafill International Ltd. 1993-ban alapított cég, mely a világ vezető tervezője, fejlesztője és szállítója számos költséghatékony, egyedi és innovatív megoldásnak a mobil sziták, törők, dobsziták, mosórendszerek és szállítószalagok gyártásában. A legköltséghatékonyabb termelési mutatók eléréséhez a cég a termékeit különböző végfelhaszálói helyeken tesztelte, ahol ma már kiemelkedő teljesítményt nyújtva vesz részt a kő, homok kavicsbányák, hulladékfeldolgozók, Gabion kő előállítók, termőtalaj feldolgozók, feldolgozási eljárásaiban. Gépei konténeres szállításában is kiemelkedőt nyújt.

JTEC Crusher

Forradalmian új megoldással jelentkezünk a mobil pofástörők piacán. A JTEC 963 berendezés könnyed súlyával drasztikusan lecsokkenti a munkaterületek közötti szállítási költségeket, lehetővé téve a normál (nem túlméretes) szállítást, megkönnyítve a közúti szállításra vonatkozó szigorú szabályok betartását. A JTEC pofa nyílásmérete azonban kategóriájában biztosítja a megfelelő kapacitási értékeket. Dízel-elektromos-hidraulikus konstrukciója alacsony fogyasztással kíméli vevőink pénztárcáját.